اوایل که رفته بودم دانشگاه خیلی حس اینو داشتم که بتونم آدم تاثیر گذاری باشم و الگو قرار بگیرم اینا! سر همین حس امیدواری بسیار خوش بینانم به جامعه بیمار ایران (مخصوصا نسل خودم) رفتم و یه نیم ساعت تمام داشتم با مسئول نشریه ها صحبت میکردم و این شد که گفتم اوکی من مینویسم! عضو 5 6 تا هیئت تحریریه شدم و به به! متونی که توش فقط پاچه خاری مقامات (نه اونجور مقامات! تهش در حد رییس دانشکده) و حرفای تکراری در مورد ت (این چقدر گرونه آقای رییس جمهور و اینا) و بعضا متونی برای کردن حس قومیت گرایی و ملی گرایی و مشابه اینها پیدا میشد! یه بنده خدایی تو کلاس داریم که شدیدا پان تورکه و ازیناییه که اگر دستش بود کل شمال غرب کشورو به علاوه نصف تهران میخواست بکَنه بچسبونه به ترکیه! بعد دیدم تو نشریه در مورد روز ملی خلیج فارس نوشته :) باری! از همه نشریه ها اومدم بیرون دیدم جام اینجا نیست، من خیلی وقته اصلا وقت نمیذارم سر بحث با افرادی که عقایدشون تاریخ انقضاش خیلی وقته گذشته، مثل نژاد پرستی و قومیت گرایی و . کلا خیلی جدیدا حوصله بحث با ذهنای بچه گانه رو ندارم؛ بعد جدا شدنم دیدم کارم اخلاقا درست نیست! قول داده بودم به مسئولشون که براشون بنویسم و خوب باید سر قولم میبودم! پس دوباره عضو شدم و نوشتم و یکی از همین متنا رو الان میذارم تو ادامه مطلب

ادامه مطلب

فکرای هرز مخاطب همیشه فرهیخته

تفکر سازمان یافته تیپ "تحلیلگر"

بعد 8 سال و نیم جمع شدیم دور هم(9.9.99)

خیلی ,نشریه ,گرایی ,سر ,تو ,حس ,گرایی و ,نشریه ها ,خیلی وقته ,قومیت گرایی ,ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مافیا وب دانلود کتاب علمی بیمه حکمت صبا نمایندگی ظهیرمالکی کد 1012 تبریز معامله ملک - خرید، فروش، رهن، اجاره، پیش فروش، مشارکت Medicine practitioner challenges Vistabest گروه تولیدی بازرگانی خرمای ساغر یه وبلاگ انگیزشی برا خوب کردن حال آدما پایگاه خبری تحلیلی سفیر جنوب هزار صلوات